Trasiga människor..

Jag och  min make satt och precis och pratade om vad många trasiga människor det finns här i världen.

Sexuellt utnyttjade, våldtagna som förresten var och varanna verkar ha blivit- som nån jävla epidemi som går. Vad fan e det för fel på folk, vad e det gör att man vill skada människor på det viset???

E man inte offer för misshandel så e man hemlös eller obotligt sjuk, fan man vill ju bara grina när man hör om allt elände, mitt största huvudvärk e om jag inte dammsugit på en vecka, snacka om olika perspektiv.

Dubbelmoral- i know men what the fuck

LÄste om en tjej som ville göra abort i sjunde månaden, hur fan tänkte hon då?? Kunde hon inte kommit på det tidigare- jävla idiot!! Fixar inte det där hur kan hon bara göra så mot det som faktiskt e ett litet barn med tio små tår och fingrar och denna lilla person- usch!!! Vill bara grina när man läser sånt.

Don't get me wrong, jag e FÖR abort om det e inom det 10-12 första veckorna när det inte har hunnit bli en liten kropp och ansiktsdrag går att urskilja. Allt efter det får jag ont i magen att tänka på, vet inte varför min gräns går där??

Hundra år sen sist-typ

Japp det va hur länge sen som helst sist.

Vi har hunnit flytta men inte hunnit packa upp allt e väl en sisådär sex kartonger kvar men dom kommer väl snart åka ut i förrådet igen då man inser att det orkar jag inte med- vilken slowfuck man e!!

Fördriver väl tiden annars med att umgår med mammagruppen, det e babysång babycafe och fika man hinner ju knappt med. Träning och sen slappa i soffan innan man hetssover några timmar innan man ska upp igen för Sam min lilla gos grinar på natten- lite av ett ekorrhjul, men åh va gött det e! (Ibland ;)

Den försat snön har dimpit ner igen också i natt och som vanligt så e vi sent ute med att ha satt på vinterdäcken, skäms på oss.

Börjar redan nu få lite smått ångest över att gå tillbaka och jobba, känns ju inte aktuellt, det e dock ca 7 månader kvar men jag vill ju vara hemma och gosa med Sam min gos.

Tja tjena goodbye!

RSS 2.0