Loppet över

Så va då min helg med tjejvasan över.

Resultat av detta:
Slog inte min förra tid åkte en kvart sämre, är ändå nöjd för jag hade bara en mil i bena och hade inte tränat nått alls inför loppet. Ramlade 7 ggr så jag e blå på skinkorna ena smalbenet och på armbågarna. Spåren var pajko av plogning och milt väder så sista milen åket man Hawaii. Lite trist i år med andra ord, men med strålande väder.

Bättre lycka nästa gång!!! :)

Mina kompisar hade dock guld tider, e så stolt över dom.

Rickard åkte öppet spår på 7,5 h förra gången åkte han på 11h- en klar förbättring alltså.
Maria åkte på 2,5h slog sin förra tid med en halvtimme, grymt imponerad och jag som hade tänkt slå hennes förra tid, phh bara att titta i stjärnorna efter det. ;)

Hade inge kul men när man dan efter stod och kollade på alla som gick i mål efter öppet spår så vart jag ändå lite sugen, men då e det hård träning som gäller i 1 år, tänker inte åka 9 mil och lida- shit vad boring det skulle vara.

Tål att tänka på det i alla fall.

Ur spår!!

Tjejvasan

Japp då va det bara 5 dagar kvar, e så där lagom taggad. Det ska bli kul som fan men e ändå lite besviken på att det inte varit någon vinter så man fått lite mil bakom sig men men det ska väl gå på nått vis. :)

Har kört Body Pump hela hösten, borde sprungit lite och kört stakövningar men det e lite sent påtänkt nu ha ha.

Måste packa och så kolla så att allte klart med barnvakt och så inför helgen och så.

På torsadg måste jag köpa ett kass bananer och sen e det bara att sätt sig in the car och off till Sälen. Där måste vi sen hämte nummerlapparna och jag måste få mina skidor vallade. :)

Nu e det bara att hålla tummarna för att det blir sol och inte allt för kallt.


UR SPÅR!!

To do list

1. Göra klart vårat bröllops album (helst innan mammaledigheten e slut.
2. Skriva klart mitt tal till min brors bröllop (Kanske skulle vart som nr1 kanske men jag orkar inte ändra)
3. Måla om i huset
Hämta våra cyklar och vårat skåp

... kommer inte på nått mera nu bara för det


:)

J-la kärring

Var på IKEA idag med min lilla älskling (Sam alltså, min älskare lämnade jag hemma ;) knallade omkring där en stund och tillslut så blev Sam lite kinkig och givetvis var han hungrig, var ändå på väg mot utgången så jag stannade vid fiket som e längst ner det var fullt. Men jag stod och lurade lite tillls en tjej reste sig, hon lämnade sitt bord och jag ställde vagnen bredvid och skulle precis lägga ner min ljus på bordet (var väl ca 10 cm ifrån) då kommer en kärring rusande och kastar sig på bordet, jag skämtar inte hon slängde sig på bordet. jag blev ställd och sa:

-Jaha (alltså med tonläget att hur ska vi göra nu för hon såg ju att jag tänkte ta det bordet)
Då klämmer kärringen ur sig:
-Ja men vi har ju redan handlat
Varrt så jäkla paff, och alla bra kommentarer kommer man ju på sen och även modet att säga dom infinner sig ju också efterhand.
-Och jag ska bara mata mitt hungriga barn sa jag och gick.

Fan va irriterad jag va sen på att jag inte stod på mig.

Ja ja

Ciao!


Bröllopslycka.se

Så har nu min kära make äntligen släppt den efterlängtade sidan bröllopslycka.se ej klar men släppt så vi får vara med och påverka och skicka in tips och ideer och bilder. Lite kul att vara med på bild tycker jag. :)

Kika in vettja ni är välkomna!!!
Klicka här för att besöka den nya bröllopssidan.

RSS 2.0