Historier

I morse frågade Sam:
- Mamma om nån tar dig och jag boxar han i magen får jag en puss av dig då?
- :) Ja det får du! Men jag vill inte att du slåss.

Nu när jag sitter och nattar Milo så råkade jag släppa lite väder.
-Ppf , säger Milo.
-Vem var det?
-Mamma!
-Nähä ta tillbaka!
-Pappa!

Ha ha ha


Nu får det banne mig vara nog

Med höst så kommer alla sjukdomar fram som man e förskonad från när det är ljust ute. Vi har hunnit gå igenom magsjuka, feber, ögoninfektion, öroninflammation,magsjuka igen. Nu får det vara nog, basta!!! Det e skit jobbigt att behöva ringa in till jobbet varje gång, fegar faktiskt och smsar. Känner mig fortfarande som e skolflicka som skolkar. Tragiskt va, typiskt kvinnligt att känna denna skuld- idiotier jag vet! Nu ska försöka få i mig nått efter att ha sprungit på muggen igår och i natt, magen e rätt tom!

Lussebullebak

Igår bakades det lussebullar här hemma.

Sam var med i omgångar. Det var ett evighetsbak då vi hade tripplar satsen, ni skulle sett dubbelsatsen live ha ha.

M skulle ha med avslutningsfika till jobbet och jag tar med mig ett gäng också. :))

Givetvis avslutades kvällen med lussebulle och julmust :)


Magsjuk milo

Dax för magsjuka här igen, nu e det Milos tur. Hoppas, hoppas vi andra klarar oss denna gång, orkar inte mer nu.

Vaknade kvart över sju av en skrikande och grinande Milo. Inte tjurig utan nått annat liksom. Sen hör jag M komma upp för trappan och sätter på duschen med en ledsen Milo och då fattar jag.
Kul att höra av sig till jobbet igen och behöva vabba- NOT!!!
Men det e som det e!

Sjukling som kollar på Pippi


Julpyntat

Igår va vi och handlade våran julgran, den står på baksidan i en hink med vatten så länge. Många garvade och tyckte vi va tossiga, men handlar man senare så e det bara left overs kvar jue :)).

När jag kom hem sen så fixade jag med att hänga stjärnor och pynta. Hinner inte sen med jobb och allt.


Onepiece<3 carina

Som jag längtat och tjatat, tog tillslut saken i egna händer och beställde en.

Ångrar mig inte ett dugg, inviger den just nu, såååå skön. Tjock ock skön kvalité. 800 pix kostade den, värt varenda spänn!!


Frisören

Sam fick börja klippa sig, tänkte att det va taktiskt osmart men men. Sam sitter som ett ljus när stans långsammaste frisör ansar honom. Hur ska det här gå tänkte jag, hon som e snabbast var dessutom klippt i fingret.

De kom andra kunder och han blev klar med sam, duktiga Sam!

Milo satte sig i bilen, som ett ljus.
Jag bara tassade runt, M fick stå kvar. Vi vågade knappt titta på honom eller prata med honom, tydligen gjorde bästa storebror intryck- ungen satt som ett ljus. Utom sista minuten typ då rev han av sig kappan så han blev helt hårig men vem bryr sig?!


At kyrkis

Det e fredag innan jobbhelg för mig och givetvis e det kyrkis på agendan idag då eftersom jag e ledig. E svintrött idag då jag tog en clarityn igår, kliat så attans i halsen hela veckan.

Mycket ska hinnas med efter M slutat jobbet, klippa båda kidsen, handla lite och sen ska M och Sam på ssk match. Milo ska bli intressant att klippa, får se om han hatar det lika mycket dom sist. Få satt han och hade värsta rysningarna innan han börja grina stackarn.


Milo fotar

Min lilla filur kan sin iPad, han vet hur man sätter på den, sätter på film, spolar i filmen och hur man fotar med "paddan". Här kommer ett axplock när han fotar:


Sjukdomar på löpande band

Sen onsdags förra veckan har jag varit hemma, med en parentes i fredags då jag jobbade och så min lediga helg förstås ;).

Milo hade ögoninfektion som sen jag fick, med lite ont i halsen och feber på det. Fr.o.m. Ikväll så kan vi lägga till öroninflammation på listan också, milo igen stackarn.


Svärmor på besök

Har varit hemma sen igår med milo som har ögoninfektion, min händer e alldeles snustorra efter att ha torkat ögonen på det ofrivilliga barnet. Tydligen en supernoja på dagis, kan störa mig på att dom tog emot honom och sen ringer dom en halvtimma senare för hämtning, varför nekar man inte i dörren då?!

I morgon blir det dock jobb då kidsen ska till junibacken med farmor som e här hos oss över natten. :) smörade lite för henne och bakade en kaka ;)


New york in My heart

Me lööve denna stad!!

Har precis suttit och kollat på bilder från denna fantastiska stad, blir lite homesick liksom :).

Bildkavalkad:


Nattning av Milo

Nattar mitt busfrö. En liten kille som vill ja sällskap innan han somnar. Sam leker tills han känner sig trött men Milosevic vill ha sällskap och som han babblar :).

Mamam pappaaa? = var e pappa
- han spelar innebandy!
Mmmh
Mamam Paf?=var e Sam
-Han e med pappa
Heja pappa, heja pappa, säger han då och håller upp armarna :))

Mammas lillaskrutt!!


Allahelgona

Jag har jobbat idag, tacka fan för OB! Kidsen var bjudna på Elvis spökkalas, milo fick gå som Buzz och Sam som nån skelettgubbe :)).

Efter jobbet åkte vi till kyrkogården för att tända ljus för våra nära och kära i himmelen. Det e så fint där denna kväll på året.


RSS 2.0