Old pictures

Suttit och kollat igenom massa gamla kort från bröllopet, graviditeten, när SAm var nyfödd.

Shit vad pytte han va, vilka jäkla lökar jag hade och vilken midja jag hade när jag gifte mig.
Look for yourself!


Magen syns knappt.

                 
Liten kille                                                                    Saknar denna dag!

A fucking shitty day...or at least the first hour

Min första timme på jobbet sög hårt idag. Fick en en reklamationskund som bara syydde galla över sin sons pajade dojor som minsann skulle hålla mer än två månader. Fösrsökte tränga mig in i samtalet och försöka förklara att det var slitage och att man måste sköta sina skor.

-Så du säger att jag inte sköter skorna??
Pass tänker jag. Hon tyckte att jag talade mot mig själv och att jag blev otrevlig. Kanske blev aningen kort och sa bara att hon avbröt mig med att säga  VÄNTA NU; VÄNTA NU hela tiden. Ja, jag kanske blev lite osymatisk.
Hur som haver slutade med att hon tyckte  jag var otrevlig och vill ha min chefs nummer, vilket hon också fick.

-Här e alla 3 numrerna, blir det bra så?
-Ja, om dom nu stämmer?

Ringde chefen direkt och berättade vad som hänt, han var helt på min sida och jag tar med mig detta i mitt överfulla reklamationsbagage.

FÖRÄLDRAR:

Ni kan inte komma in och "passa" på och reklamera era skor iom säsongsbyte och passa på att hitta fel på era barns skor för att byta upp er istl.

Ni måste sköta era skor och barnens och ja barn sliter på skor på ett helt annat sätt.

Säg till vad ni behöver för skor i affären och köp inga dyra utan ett par slitochsläng skor hellre för skor går man med på sulan (alla verkar inte fatta det) man släpar inte tårna i backen osv.

Tack för mig!!


PS Dan blev bättre DS

Kul att gå till dagis

Idag (nyss alltså) så sa jag till Sam att nu ska vi åka till dagis och barnet sprang till dörren och började mecka med sina skor, det va första gången. HUr kul som helst att han gillar och gå till dagis, känns allt lite lättare. :)

Cancergalan

Har precis kollat klart på cancergalan och tjurat ögonen ur mig.

Får panik bara på tanken att inte få vara med om Sams uppväxt, få vara med Mattias och vara här på denna jord och leva livet. Som vi alla för övrigt inte riktigt gör utan vi bara stressar för att prestera mera och bättre- men när ska vi då njuta av kakan???


Life's to short!!

Åk iväg, res och bo i ett annat land vettja, när ska man annars göra det- sen???

Sluta pleasa alla andra-när pleasar dom dej?

Hasta la vista baby!!

Svullo

Vi gjorde pannbiffar ikväll  och dom blev ju vrålgoda!! Gjorde pottisar till, Sam hoppade väl inte av glädje direkt (skyller på tänder, trötthet och lite förkyld), han fick nöja sig med gröt tillslut. :)

Hur som haver så sitter jag här nu i soffan och har svullat i mig ytterligare 3 st, fan vad gott!! Har nu 2 st frusna bullar kvar- hembakta av mor min. Ligger 3 kvar ute i köket som Mattias kräver ska ligga kvar när han kommer hem- vette fan om dom gör det. :) Ha ha ha ha

Tvätt

Plocka upp tvätt eller inte? Det e det som e frågan.

MAtte stack iväg på träning och maskinen e nu klar, ska jga plocka upp den eller ej?? Frågan e vad det e värt tro.
Fotmassage, en halvtimme engagerad massage på vardera fot kanske? ;)

Mys kväll

Igår slet vi ont på vår VM dag på jobbet, meningen e att slå siffrorna från förra året samma helg och det gjorde vi ju. Vi höll på i dagarna 3 och tävllade mot vår minikoncern- skitkul!! Vi vann en middag ute vår butik- yippie.

Sen till B och B för att hämta söta Sam där han röjt runt under dagen. Lillkillen somnade givetvis i bilen hem fastän att jag skrålade på, eller kanske därför, han fortsatte sova på min axel hur gosigt som helst. La ner honom i soffan där han fick sova en stund till.



Fick sno en bild från tidigare.

Var tillslut och väcka honom och efter det var han ju inte så himla rolig. Stackarn som sov så skönt.
Vill inte äta utan fick fixa annan mat och ändå dög det inte riktigt, mycket underhållning blev det och där emmelan fick man smyga in lite mat.

Vid 7 snåret dök Anna, MAckan, Jossan och Henke upp och dom små änglarn hade med sig TACOS!!!! Mums.
Dom fixade och donade i köket så jag kunde konsentrera mig på Sam the man.
HUr gott som helst blev det!!!

Sam slängde vi badet och han somnade på 3 röda och voi kollade bar film och svullade godis. KOmmer dessvärre inte ihåg vad filmen hette.

Så i natt ändarde vi då om till vintertid så man får sova länge, tur var väl att man var förberedd på att gå upp i ottan för den sköna lillamannnen vaknade kl5- vintertid! Det sög kan jag tala om!!!! Kunde ligga kvar till kvart i 6 efter att varit uppe 3 ggr och lagt ner honom.
TUr var väl attt jag sen hann sova i 1 och 1/2 timme sen. :)


I väg till B och B igen för att lämna Sam igen, M har ju varit i skogen och förlustas sej.
Dösegt var det i alla fall idag.M mötte upp mig på jobbet och dsen åkte vi och hämtade Sam och åt jättegod middag- hemmagjorda kötbbullar ala Berit mes mackisar och tomatsallad- smaskens.

Ska typ gå och knoppa snart.

Ciao!!

Få bilder

Det finns få bilder på mig och Sam tillsammans och här e en av dom. :)






Vår egen sportfåne

Japp i fostrar honom i rätt anda, ingen datatid inte för vårat barn. Här e det kottar och pinnar som gäller som leksaker. Inget tv-tittande här inte utan sport sport sport e det som gäller. Ha ha ha skitsnack, får väl se hur det blir med allt det där, men man får ju passa på att njuta så länge det varar. :)

     

Går i trappen

Som sagt grabben börjar bli stor, kan själv stor:

    

Fixa sej

Hallå kretiva människor!!
Snälla kan inte någon komma och fixa i ordning hemma hos oss. Måla, fixa badrum och kök mixa och matcha möbler och dylikt.

Please!! Helst gratis då. :) ;)

Stöld

Idag tog vi fast en tjuv- ingen snattare utan en tjuv.
Preppad väska, stöldgods för 3700 och våld mot tjänsteman man idoten skriva upp på sin lista.

PUCKO!!!!!

Föräldrarmöte

Så har man varit på sitt första föräldrarmöte- så vuxen man känner sig! Väntade på att min mamma skulle komma infarandes men det va ju jag som var mamman för dagen ju. :)

Dom gick igenom deras tanke om verksamheten och så, mycket skapande liger på agendan, hur coolt som helst. Dom fotar, skriver dagbok, bilder sitter uppe på väggarna, jättekul att få se. Vi stannar ju alltid kvar och kollar vad dom tar sig för och så, så då blir det ju extra kul för en som e så nyfiken.

SAm e verkligen ingen bebis längre utan en lite pojke, ack så fort det gick.

Sköna Sam

Killen börjar bli så skön, går omkring och fnular för sig själv. Hämta min mobil och sätter på musik och står i hallen och dansar. Ibland försöker han på sig på att hoppa. Vet hur man låter när man skrattar och när man e ledsen. Busar och har sig- hur go som helst.

Just nu äter han fantastiskt bra också (peppar peppar..) Ingen bebis längra som bara låg där som ett litet slappo utan en självständig liten krabat.

Sam i ett nötskal hittills e att man släpper honom lös i ett rum fullt med ungar e att han bara står där rakt upp och ner och stirrar eller sätter sig i ett hörn och pillar på nått själv. Men idag sa dom på dagis att hanbörjade ta kontakt själv nu, han kramas pussas och går fram och tittar på andra barn och klappar på dom. Så stolt man blir!! Visst dom kommer fortfarande och rycker saker ur hans händer eller klipper till honom men nu börjar han se arg ut och går faktiskt fram och tar tillbaka saker, han kanske inte vinner alla gånger men det tar sig nog. :)

JAg älskar dig Sam!!

The weekend

Så får helgen till ända (fan hur stavas det?, borde gå i skolan igen). Har inte varit hundra denna helg, känns som om jag har en förkylning i kroppen som inte vill bryta ut riktigt. Nåja.

I fredags så lämnade vi älskade Sam hos hans farmor, hur najs som helst för Sam och Åsa och få mysa lite. Vi stack i väg till min svärfar och åt god middag i lugn och ro-- smaskens mat. Först ut en sallad med bacon och pilgrimsmussla och parmesanost och gott bröd till. Sen blev det grillad fläskfile och hasselbackspotatis. Sen hade Fille bakat äppelpaj. Mums!!

Lördag blev det lite jobb och där var det lagom med ös. Hem och sov och sen upp till Heron och åt basilikathai- så jäkla gott!!! Sen kom Anna, Mackan, Tess, Alex och Cilla upp för att se bio med oss "Rightseous Killing" helt ok film. Sen åkte vi hem till A och M på te och nattmacka. Men usch vad jag saknade SAm!!!!

Idag söndag var det en skitseg dag på jobbet+ att det var skitkallt! idiot snattare som typ samlar på sig massa domar så han kan mysa i finkan med gratis käk och ha det varmt och gott i vinter- jävla pundare!
Sen äntligen fick jag träffa Sam igen, skön han e.

-Vad säger rumpan när den pruttar Sam ?
-Pprr (pruttljud, vet ej hur man skriver det)

Så dax för ny vecka då.
Ciao!

Singing ...

Störtskön låt just nu:
"Singing that melody" med Swingfly

Klockan 15

Började tidigt idag så jag hann följa med och lämna min lilla älskling på dagis, fortfarande lite ledsen när man lämnar och då måste man vara stark med en glad röst och säga:
-Hejdå ses sen, älskar dej! Lämna över och vinka och sen avlägsna sig fastän man får världens ledsnaste min av min lilla plutt.

Rusar sen vidare till morgonmötet och en kort arbetsdag. Det gick fort idag mycket att städa fortfarande och så.
Men guud vad skönt det var att sluta kl15 idag!!! Hann mysa med Sam och Mattias fikade och så hann vi även med en liten svängom utomhus också.

Off till lite träning, inte taggad för 5 öre men släpade mig dit ändå, fan vad skönt det känns efteråt och Stina e ju så grym teknikfreak som hon e ha ha ha.

Det va min dag det, nu e det en skön dusch som gäller.

Ciao

The Bodyguard

Sitter och kollar på Bodyuard, men glömde chipset.
Snacka om nostalgitripp med denna film, gick för sjuttongubbar i högstadiett när denna rulle släpptes. Usch vad gammal jag e! Mattias e och spelar innebandy så nått måste man ju roa sig med-Kevin Costner! han e ju fortfarande rätt het i denna film och Whitney har inte hunnit knarka sönder skallen än så så.

Ciao!

Matte hånglar borta

Japp Mattias hånglar borta med Kotten om 2 veckor vad ska jag själv hitta på? Jo, jobba suger ju p-g men vad fan gör man??
Funderar på att samla på mig tillräckligt många ensamma dagar och ta en sista minuten i vår- how about that???
Måste klua lite på detta, Mattias kan ju inte få ha allt kul. ;) ha ha ha

Ångrar mig

Jag ångar att när jag var mammaledig att jag inte passade på att njuta mer och busade mer med Sam att jag inte sket i allt hushållsarbete runt omkring jag fick ju ta det ändå längre fram så.

Sorry Sam!! Ska försöka bli bättre på det, skjuter på det tills du sover.
Älskar dej!!

Fikar med sina kompisar






Äter egen muffins!

Sur min




Ser lagom sur ut, "Jag gör minsann på mitt vis-minen"!

Stammis på Nancys

Japp vi everkligen stammisar på Nancys här i stan.
Från dag ett när vi kom hem från BB e Sam det med.

      



Hej hej

Handlade på Konsum igår

C: Hej hej!
Kassörskan: Hej hej!
Sam : Eej eej!!

Killen har börjat säga hej också, shit vad fort det går.

Nej

Sam har börjat säga nej nu.

Vill du ha mer mat?
-NEJ!! Och så skrattar han, vi sitter ju bredvid och asgarvar så varför inte.

RSS 2.0