Magsjuka

Blev magsjuk igår vid 22.45 tiden spytt som en gris i 6 timmar- fan vad jag hatar att spy!!
Legat däckad resten av dagen och sovit och försökt dricka mkt.

Det som suger mest att jag inte kan gosa med Sam+ att jag e rädd för att han och Mattias ska bli smittade, känns inte aktuellt då jag inte har några krafter för att ta hand om dom än.

Well, well i keep my fingers krossed.

Kära barn, varför vill du inte äta??

Ja älskade barn, varför vill du ej äta?? Du kommer ge din mamma gråa hår.
Tur att du e sört som faster säger och att du har en tålamodig pappa som har tid att äta lunch med oss för jag får panik när du ej äter tror att du ska svälta ihjäl eller nått.

Kan det vara mera tänder på G eller e det bara din förkylning som bråkar??

Ja ja hur som haver så blir din kära mamma kanske lite övernojig men jag vill j att du ska vara mätt och nöjd.

Jag ÄLSKAR dig min kära lilla söta barn!!!

Min härliga vardag

Förhoppningsvis har man haft en skön natt och vaknar av att Sam gnäller lite från sin säng (har man tur så har klocka hunnit bli 7). När man går in det så möts man av ett yrvaket leende från en grymt söt liten Sam.

Tar upp honom och byter blöja medans han ligger och pratar och e helt störtskön passar på att klä honom så han e klar, ner och sätter på tv:n och kollar lite nyheter medans Sam äter välling.

Äter lite frulla själv medans han sitter och pular med sina prylar och kör bil med munnen.
Plockar i ordning blöjor och mat som ska med i skötväskan.

Hoppar in i duschen medans Sam krälar runt på golvet och blir lite sur för att han inte lyckas krypa framåt. Klär mig och sen ner och få honom att sova lite,  vilket inte brukar vara nått problem. E jag trött sover jag med annars kollar jag på "Days of our lifes".

Sen e det dax för "lurre" antingen hemma eller så har jag gått ner på stan oavsett så försöker jag gå ner eller hem eller både och, möter Mattias för lunch och sen vidare till nån aktivitet.

Där e vi ca 2 h och träffar alltid nån ur mammagruppen, alltid lika najs och sitta och flumma lite och fika (ja Mattias vi fikar!!!).

SEn hem och väntar på Mattias antingen så fixar jag middag medans Mattias lattjar med Am eller så tränar jag. Bad sen med Sam som alltid e lika skön i badet vare sig han står och hopppar eller leker med duschslangen.

SEn bums i säng och v kollar tv eller surfar, så ser min vardag ut. :)

Puss och kram

Tvätt, tvätt, tvätt

Shit vad boring har tvättat hur många maskiner som helst denna vecka, tar det aldrig slut??? Så jävla upphetsande e det inte. Har inte alls varit het denna vecka, ont i halsen lie febrig. Spelar ingen roll att jag duschar på kvällen (eller badar med Sam) måste i alla fall duscha på morgonen igen då jag svettats som en liten gris.

Känns som om jag bara gjort hushållssysslor denna vecka blä, hängde gardiner nu i veckan också-diplom tack!!!

Vad har jag mer gjort?? Knallat fram och tillbaka genom denna stad till olika aktiviteter med Sam. Allt detta fast jag ej varit kry.

Nu väntar jag på att MAttias ska komma hem från MAX så jag kan svulla lite.

Bye bye

Barn som far illa

Har läst två fall i helgen som handlar om barn som far illa och jag blir illamående och får smått panik för direkt så tänker jag givetvis på Sam. Sen jag blivit mamma tar jag till mig sådana saker lättare, förut "ryckte" jag i stort sätt på axlarna så gick jag vidare, men inte längre. Nu skulle jag slåss med livet som insats om någon gjorde Sam illa.

Fall 1:
En Psyko barnvakt var ute på promenad och vittnen såg nått som flög upp i luften och ut på motorvägen hamnade under en bil som ej kunde väja utan körde på detta föremål- nä just det glömde säga att det var ETT 1_ÅR GAMMALT BARN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jävla dåre har lust att släpa fanskapet efter en bil.

Fall 2:
En 10-årig flicka nere i nått av arabländerna blev våltagen och är nu en idag en 12-årig mamma. Fan e det för fel på världen. Denna flicka har tur för hon har hela sin familjs stöd och dom tror på henne, inte skiter i henne bara för att hon e flicka och blivit våldtagen.

Vart e världen på väg???

Ciao

Jag saknar...

Jag saknar att..
1. Resa jordenrunt- göttmos det va bara slappa järnet.
2. Våran bröllosdag, så grymt kul vi hade den va verkligen perfekt.
3. Snö- hallå jag vill åka skidor
4. Att vara på väg någonstans
5. Arlanda- skulle kunna bo där
6. Sam, vill bara gå och väcka honom och pussa på honom när han sover ( e iof väldigt glad när han sover på nätterna och mamma får sig en sovmorgon)

Nödvändigtvis behöver inte dessa grejer och i denna ordning.

Ciao

PS. Älskar era bloggar Fille och Sara. DS

Nyårslöfte-typ

Hade  ett nyårslöfte men den sprack med en gång, jag resonerade som så att vissa som e totalt broke råd att röka så har väl jag råd att spara dessa slantar i stället men ack så fel jag hade. Alla besparingar går rätt ner i min shopping kassa till NY så det e ju inte fy skam.

Saker jag ska köpa och göra när jag blir rik (like that's ever gonna happend):

1. Resa, resa , resa osv
2. Köpa en störtskön lägenhet och be någon duktig jäkel på att inreda den
3. Köpa en car
4. Dela pengarna med mina nära och kära

Givetvis pynta av alla förbaskade lån.

När blir jag rik då????
Varför vinner jag aldrig på lotto?? För att di aldrig spelar kanske

Ciao

Lata dagar

Så var alla lata dagar med Mattias över, han måste börja jobba igen-trist och min mammaledighet börjarticka mot sitt slut. Nu e det iof ett halvår kvar men det kommer ju gå så fort.
Vill bara vara hemma med Sam och mysa gärnet ju, har försökt lura av Mattias hans pappadagar men det går han inte på minsann. :)

För oss e det back to buissness igen, babycafe, sång i kyrkorna och ev babysång, en rolig vår att se fram emot.
Först ska vi krypa sen så ska vi gå, 1-års kalas, Ungern och NY ska bli kul.

Ciao

Nyår

Japp 2008 e här!! Gott nytt år på er allihopa!

Gårdagen va grym, Sam Mr Spex var grymt härlig igår, jättemysig skrattade och hade massa med ljud för sig skrattade och hade sig- mammas mysiga kille.

HUr som haver började dagen med årets sista Body Pump-härligt!

Kvällen till ära var vi hos Willfords med trerätters och skumpa och trevligt sällskap. Sam mös på golvet medans vi käkade sen däckade han i Anna och Marcus säng hur skön som helst. Tyckte så synd om honom när vi var tvungna att väcka honom för hemfärd, han va hur duktig som helst och va vaken ändå tills vi kom hem.
Vaknade vid 5 snåret men då hämtade vi bara in honom och då sov han till halv 8- tack Sam.

Jag som drack igår borde va den som ville sova vidare då men jag va piggast så jag erbjöd mig att gå upp och här sitter jag nu. :)

För att summera 2007- SAM vårat älskade barn föddes, that's all i need to say.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ÅTERIGEN!!

Kram

RSS 2.0