Kära NZ

 





 



Lita underbara bilder från NZ.

Sitter och kollar på Sagan om ringen och längtar tillbaka till älskade NZ- shit har sån abstinens!!!
Mattias och jag sa det att vi måste nog börja spara så vi kommer iväg dit nån gång. För det e inte frågan OM vi kommer iväg dit unten NÄR vi kommer iväg.

E det nått land jag skulle kunna tänka mig att bo i så det NZ!!!
Underbar land!

Hårt att vara förälder

Ja som ovan säger det e fan tufft!!
Man vill gärna vara på två ställen samtidigt, med Sam för att leka, hjälpa honom med saker och pussas och kramas. Sen vill man ju mysa med Milo, äta med honom och "prata" lite med honom.

Just därför e det tufft när man inte kan dela sig, man e trött och det ska fixas, städas och lagas mat och samtidigt vara glad och trevlig och en snäll fru. Man orkar ju tyvärr inte var det alla dar och då hatar jag när jag skriker till och skäller.
Sen har man då alla präktiga råd och hur det borde vara enligt vissa och minsann detta e ju hur så lätt som helst- shit grattis vad duktiga ni e!!! Men jag behöver vissa saker för att funka som människa och då behöver ju inte all skryta om hur lätt det minsann e, för alla är olika och barnen är också olika!!!!

Dessa småbarns år som man bara vill få njuta av, varför kan de bara inte flyta på smärtfritt med mycket sömn och mat så man orkar, helst så mycket pengar så mna kan betala nån att städa åt en så man bara kan mysa med barnen och sin make- ja ja önska sig kan man ju alltid. :P

Så här mycket kan jag säga:
-Får inte jag sova ordentligt så e jag inte glad och skäller lätt- INTE KUL!!!

Bajsorgie

Med Sam så lyckades jag undvika att han bajsade på mig men med Milo har jag råkat utför det 2 ggr nu- på bara 4 veckor!!!!

1:a gången var vi hos svärmor och sov över och vaknade av att Milo ville äta (han sov redan hos mig) skulle flytta på honom och tog tag om rumpan på honom och kände nått vått- BAJS!!!

2:a gången var också inatt och skulle ändra position så jag kunde ligga lite bättre och skulle flytta på Milo igen och såg då att han bajsat ner sig i sängen- på min sida. Som tur var hade jag ett extra lakan under honom.

Undrar nu, varför har detta hänt mig 2 ggr nu? Hämnd för att jag slapp med Sam eller?
Och varför har detta skett nattetid båda gångerna???

Kan ju dock tillägga att jag blev GLAD båda gångerna det hänt då Milos mage tjorvar. :)

Träningssugen

E grymt sugen på att komma igång med att kuta och träna igen.
Några kompisar sprang Telgestadslopp och snack om att man blev sugen.
Nästa år blir det nog både Vårruset, Telgestadslopp och Tjejmilen- får se om suget sitter i bara till nästa år.

Men allra mest e jag ju sugen på att åka Tjejvasan. :) Det e ju så najs!!

2-barns morsa

Japp då var det dax, i morgon e det första dan hemma själv med de små skitarna- måtte det gå bra.

From i morgon så ska jag ha Sam hemma varje måndag med mig och Milo, ska bli intressant, kommer väl få springa som en jojo mellan ammning och att hjälpa Sam med diverse, det mest intressant ska bli hur jag klarar det sömnmässigt :P. Kommer att utnyttja gården till max kan jag säga. Älskar att vi bor som vi gör!!

Sen tisdag, onsdag och torsdag så e Sam på dagis igen och fredagar e ju M hemma, dessa dar får man väl passa på att sova ikapp sig. :P

Nu börjar så allvaret- game on!!

Håller tummarn för mig själv vad gäller både tålamod och sömn.

CIAO!!

Sömnlöshet

Jag och M har haft några riktigt jobbiga nätter med Milo (och Sam igår). Milo verkar ha haft/har ont i magen ocg har skrikit i korta perioder på natten vilket har löst sig med att jag har ammat men jag får ju så himla ont i ryggen. Vill inte sitta upp då jag hoppas på att få lite mer sömn om jag ligger ner. Ligger dock som en mupp + att jag vill ju helst rapa Milo så hans mage inte knorrar vilket leder till att jag ligger vaken och väntar på att han ska äta klart och då hinner jag piggna på mig. Nu har M fått ta över honom på sin sida vilket inte riktigt funkat eftresom han skrikit av magont.

Kära lilla Milo e också förpassad till hallen då han låter som en griskulting, han sover dock gott verkar det som, men jag hör detta ändå, ond cirkel alltså. JAg ammar ca varannan timme och hinner knappt somna förrän det e magproblem eller dax att äta igen.

Kan säga att man hinner tänka en del då man ligger vaken om nätterna och har då en massa bloggmaterial som jag redan glömt bort, synd!

Sover väl en sisådär 3 timmar varje natt just nu och då e det ej sammanhängande, försöker samtidigt lägga Milo i sin säng så man får lite egen space, tro mig blocket var väldigt aktuellt i natt. ;P

Ska lägga mig strax så kanske man hinner sova lite grann i alla fall.

Alla päron där ute ar en teori om varför tonåringar sover så himla mycket:
-Det e för att de ska vara redo för vaknätter som föräldrar, så låt dom sova hur mycket dom vill för guds skull!!!

Aproppå gud han snackade jag mycket med i natt och bad om att vi alla ska få sova om nätterna och få vara friska, får se om han infriar detta- i hope!

Natt natt på er alla lyckostar som får sova ostört om nätterna- uppskatta det, du vet aldrig när det tar slut!!

On the beach

Igår va Mattias på svensexa i Örebro och vi lämnade då bort Sam till farfar. Sam hängde vi poolen och röjde tydligen där, hoppade från kanten och simmade med dyner- mammas stora kille!!

Jag tog med mig Milo och drog till Farstanäs, softade och läste- Milo knoppade järnet. :)

 
Mkt folk på Farstanäs.                             Denna lekställning har funnits sen jag va liten.

 
Sovande Milo.                                           Lilla jag


I fredags var vi till Hökmossbadet och softade efter Sam hade varit på dagis. Träffade typ halv Mattias släkt och softade i solen och skuggan, hur najs som helst.


Äter lite äpple

 
Nakenfis på språng.                              Milo och Mattias myser.

 
Tävling i armhävningar..                         ..Sam vann så då får han sitta på M:s rygg

Efter strande blev det Donken (ja ja, men det var Sam som valde), när vi var klara där så dök polisen upp för att kolla upp några moppeåkare och Sam blev ju alldeles till sig. :)

 

Efter en slitsam dag på dagis och sen stranden så somnar man sen skönt.


Lilla gos sover gott.

En skön helg med andra ord, hur var er?

Milo

Så har det då gått en vecka sen jag låg på BB och skrek att nu får dom snitta mig för jag orkar inge mer+ att det kan ha gjort lite ont också.
Efter en lång natt (tyckte jag då) och lustgas och en sjuhelvetes skön epidural så kände jag mig tillräckligt utvilad för att trycka ut den lilla pilatesbollen.

Den 30/7 06.45 va han ute, 3145g och 48cm lång va han och alldeles, alldeles underbar!!!
Milo enades vi tillslut om efter att ha haft, Vide och Isak på bordet som förslag.



Sam har än så länge varit nyfik och klappat och pussat på Milo, han frågar alltid om han får klappa också.

Annars börjar han få lite mer attityd och bryter ihop lättare och så- vill äl bara få uppmärksamhet vår lilla gos!!
Ja att man kunde älska ännu en lite person så mycket e otroligt.


Milo mamma älskardej!!

RSS 2.0