Jobbe

Jaha så var det dax att börja jobbe i morgon.

Hm, känns så där, pratade precis med chefen och han frågade hur det var att komma tillbaka och jag så att som det va att det har varit grymt skönt att få vara hemma och som jag kommer atta sakna det.

E jätteavundsjuk på Mattias som får vara hemma med lilla gos. Men kommer inte att sakna hans damp- perioder. ;), tidiga mornar eller att jag måste gå och lägga mig i tid hela tiden. För let's face it det e mer krävande att ta hand om ett barn än att jobba, shit man får ju inte ens gå på muggen i fred när man e hemma utan att det blir gnäll. So Good luck honey!!


Ciao

På Torekällberget i våras

Tittar på kossorna.
Här spanar vi på kaninerna.

Jag har tydligen samma min på båda bilderna, tur att Sam väger upp på bilderna. :)

Senil karl

Hallå alla karlar därute är ni alla senila eller är det bara min kära make??? ;)

Har påminnt Mattias flertalet gånger om detta:

*LÄgga ut vårat Tv-bord på blocket
*Lägga in våra kort på min dator

Men men dar blir till veckor osv och fortfarande blir det ej gjort. HAn kommer ju glömma Sam nånstans när han e pappaledig. :)

Nå väl

6 dar kvar

Det suger fett- om 6 dar börjar jobba igen. Förvisso 80% bara men ändå. Carina Gnällhäll!!

Det verkar som saker har samlats på hög åt mig på jobbet sen Emelie gick på mammaledighet. Kul får man leka morsa där med- NOT!! Fan dom får väl ta tag i det där själva, hoppas bara jag har mod nog att säga det också.

Fasar för berget av reklamationer som väntar på mig hatar hatar verkligen reklamationer!!!!!!!

Summan av kardemumman:
JAG VILL INTE BÖRJA JOBBA IGEN!!!!


Over and out från bitterfittan

Party och New York baby..

Jaha då var man 30+ några dagar. Kan inte fatta att jag är närmre 40 än 20, vad hände liksom? :)

På självaste nationaldagen så hade vi min 30-års skiva med femkamp, grillad god mat . sprit och utmaningar, skittrevligt var det och fina presenter fick man.

*WII- spel
*Pengar att göra nått trevligt för i "The Big apple"
*Bidrag till tatuering
*Svensk ordbok, vinglas
*Pickninick set

Great things helt enkelt!!


Fredagen den 13.e av alla dar så bar det av till New York för 2:a gången i mitt liv. :) Så nice var det!
Shopping och mycket promenerande vart det med omväxlande väder. Åkte turistbuss i Brooklyn bla när det ösregnade och satt och läste bok i Applebutiken medans det öste ner så Mattias fick roa sig lte också ;).

En av kvällarna var vi ocksåoch såg musikalen RENT, gillade inte den då så värst men nu i efterhand så gör jag nog det.
PÅ min födelsedag (orsaken till resan) åt vi ute på Planet Hollywood, på dan så softade vi och satt i Bryant Park och läste och åt lunch.

Var även upp i Rockafellercenter ända upp på toppen- fan vad högt det var!! Limmade väggarn som vanligt medans Mattias praktiskt taget hängde över räcket.
Lite rolig fakta:
Ni vet dom där bilderna där gubbarna sitter på stålbjälkar skyhögt upp i skyn och käkar, dom e riktiga, gick dom ner på marken och åt fick dom inte pröjs. Fy fan!

Sista två dagarna var en liten pina för då började jag längta hem till Sam som bara den då var det inget kvar som man vill göra längre utan villa bara hem.

Nästa gång vi åker nånstans ska Sam med.

Ciao!

R.I.P

Eva Järnhäll har gått bort på morgonen den 1/6 2008.
Det var en sjuhelsikes grutgumma med sportbil och allt.

HA det bra nu Eva var du en är, hälsa Roy och min morfar.

Ungern

JApp nu var det fanimej ett bra tag sen som det hände nått här, kan ju inte följa Mattias spår. ;)

Den 15:e drog vi iväg med Mattias innebandylag till Ungern från ett grått och regnigt Svedala.

Vårat plan blev givetvis 1 timme försenat men det löstes med en god bok och lite kortspel och mkt sprit för ungdomarnas del. Ett par av dom var skapligt runda under fötterna och hade noll koll på biljetter mm.

Jag däckade i alla fall på planet men vaknade av att Wisten skriker över hela planet att JImmy har spytt Jimmy har spytt, som han givetvis kontrade med att det var minsann inte jag utan det var Wisten.

Ut från planet och in i en buss som skulle ta ca 2 timmar, men Lennart och hans böna hade fixat mackor och vatten vilket var mkt välkommet. Väl framme i Eger så somnade man rätt snabbt på vårat svala och sköna hotellrum.

9.30 vaknar vi att två av fylletrattarna knackar på fel dörr, dom hade varit ute och kutat då-ORKA!!!!

Lite soft dag med sol och lite promenad och god mat och sen lite mer sol.

PÅ lördagen blev det 2 matcher för garbbarna var av en var kul att se och den andra ett riktigt sömnpiller. Kvällen var doch riktigt kul, grabbarna grus visade oss gammlingar hur man festade och bongade (jag bongade inte!) men Matte gjorde det. Vid midnatt var man på topp och givetvis förståndig som man e så slutade man då på topp och drog sig tillbaka, ungtupparna höll på till 5 snåret. Ändå var dom uppe före en annan. :)

Söndagen tillbringades vid poolen och ute i solen- så najs.

Jada jada jada så fortsatte det till vi skulle hem. Planet hem var 4 timmar försenat och det sög fett efteresom att JAG skulle upp med Sam, sov väl 2 timmar den natten snacka om trött. Fick dock sova 2 timmar till då jag tvingade upp M sov sovit mer än mig.


Najs tripp var det för att summera.:)

RSS 2.0