Blocket, tradera, barnbasar

Alla ovan som är nämda is the shit!!
Fan vad man kan fynda och tjäna på dessa. Känner mig riktigt ekologisk för det e ju faktiskt det man är när man återanvänder varandras grejer.

Våran semester gick typ åt till att sälja av sånt vi inte använder, vill ha eller behöver längre och pengarna användes flitigt till att införskaffa sånt vi verkligen ville ha- givetvis på blocket eller nån av de ovannämda då till ett billigare pris, fortfarande fräscha och färdigmonterade till Mattias glädje och krav.
Och nu har vi allt vi vill ha (utom en jävla massa miljoner) och behöver, nästan jag vill ha en fräsch begagnad cykel sen så e det klart.

I helgen som va fyndade vi även en sulkyvagn till Sam, 2 overaller på basar och body till Milo- snacka om att spara cash  för fina kläder och grejer.

Eko is the shit!!!


Fina ord

Sam säger i bilen på väg hem från dagis:
-Mamma snäll!

Åhh det värmer!!!

På dais säger min fina son:
-Mamma fin!

Världens bästa Sam jag älskar dig!

Dumma dig..

Japp det ska tydligen börjas i tid, Sam har börjat säga dumma dig.
Kollat lite för mycket på Saltkråkan och däri så säger ju Stina "Dumma dig", funderar starkt på att stämma Astrids familj.
Man får väl vara "nöjd" för att det bara är dessa "fula" ord som yttras än så länge.

Annars är det andra favorit ordet NEJ, ont och borttagandet av napp och ingen utgång med lek funkar än så länge rätt bra, fasar för när det inte tar sig längre- hua.

Dampdag

Denna dag har varit lagom rolig, Milo har dampat sig hela dan. Inte riktigt nöjd hur man än vridit och vändit på honom. Tur att man har tuttar alltså då e han tyst och gnällfri- vågar nog inte sluta amma för hur får man tyst på lilla gnällhäll då?

Sam har också gjort sig, lilla trotsmonstret, mycket NEJ e det nu, har även lagt till med dumma dej ibland.

Ja a vad e väl en bal på slottet, hoppas morgondagen blir bättre för då vankas det städdag är ute på gården- yummie!

Måndag idag och höstmys

Måndagar e jag hemma själv med två goa snubbar,
Än så länge när vi haft underbart väder och man inte behöver fajtas med alltför mycket kläder så har det ju varit underbart att bara gå ut på gården och tro mig mycket tid spenderas där med alla sköna kids. Mycket medlande blir det också.

Det e bara att tacka för denna förlängda sommar det har verkligen varit underbart, snart kan man ju liksom inte sitta ute på gården och amma direkt och då blir det ju lite knepigare. ;P


Sam på sin "pitten"= Blixten för er som ej vet


Sam bjuder på mat i huset på gården.


Sam softar över hålet.


Sam leker med bilar, så här ligger han oavsett var han e när han lajar med bilar.


Oavsett väder så går vi ut.



Idag blev det som ni ser hopp i vattenpölar och kurragömma i buskarna. Red lite på hästarn också. Tacka sjutton för denna gård!

Sam och Milo

Sam min stora älskling e så duktig med Milo, håller koll på att han e mä', pussar och kramar honom, frågar efter honom direkt när jag kommer och hämtar honom.

Sam har en docka- Johan heter han som han matar med flaska OCH ammar. Japp undrens tid är inte förbi än killar tydligen också. :P Han har sett hur mamma gör!





För er som vet så e ju Sam "lite" lätt fixerad vid nappar, han kan liksom inte fatta att Milo inte vill ha sin napp 24/7, tro mig han skulle lätt ha det själv om han fick. :)

Världens goaste barn!!
Jag älskar er!!

He had the time of his life

Har precis kollat klart på Dirty Dancing, har inte sett den på år och dar men shit vad vemodigt det kändes med tanke på att Patrick Swayze gått bort.

Så vital, ung och ja fan sexig och nu borta!
Så hemskt att tänka på, borttynad av cancer- usch så hemskt, man har lust att bara sätta sig ner och grina.

Den där sista dansen asså man får ju goosebumps, vilken rytm, vilken grym musik och sen när alla börjar dansa- så jävla bra!!!!

Så Patrick R.I.P

"Nobody put's Baby in a corner"

Koh Lipe

Läset precis på Expressens sida att from nu i vinter så kan man åka till Koh Lipe med Apollo- synd säger jag!
Nu kommer den lilla mysiga ön bli exploaterad, kanske den redan e det. När vi var där våren 2004 så var det inte många som hittat dit än och vi bodde som kungar och åt billigt och supergott, snart så hittar man väl "Donken" där.

Fina ön Koh Lipe:





Längtar tillbaka

5000 gram

Japp lilla Milo har nått 5000 gram strecket- vår lilla baddare!!
Han e ett litet svullo, äter varannan timme och alltid tills det rinner över medans han äter, sen spyr han. Lyckas alltid träffa en i nacken eller på ens kläder- :p.

Idag satt jag och ammade honom och han ligger och småfiser, så ser jag hur det rinner över i munnen och han släpper en rätt hög fis, slänger upp honom på axeln- givetvis spyr han, lägger sen ner honom i knäet och det lilla skiten ligger och ner alldeles nöjd. Nyfisen, nyrapad och alldeles mätt!!

Baddaren Milo mitt herrskap!

Milos förlossning

Ja ska se om jag kommer ihåg nu då, det har gått fem veckor ju. :)

Den 29:e juli så var vi bjudna till Maria, Filip och Henrik och Maria hade hetsat om vi skulle komma och grilla eller om jag tänkt föda barn då. Det va lugnt sa jag, det e ju 2 veckor kvar ju.

 

Hur som haver vi åkte dit, åt god grillad mat, ungarna hetsade och lekte. Vid tjugo i nio kom vi hem, la Sam och laddade för ett avsnitt av Amazing Race, trötta som vi var. Jag går på muggen och kissar, reser mig upp och det bara rinner ur efter benen. Fan tänker jag, jag e ju trött och vill verkligen inte åka in på kvällen.

-Mattias, ropar jag, vattnet har gått!!

-Va, har det??

-Japp, kan du ringa BB så ringer jag mamma?

 

Klockan e prick nio.

Sagt och gjort, vi ringer BB och mamma, rafsar ihop våra grejer och åker in.

 

Visst e det vattnet som gått, inga värkar eller öppen nått (kollade dom inte). Bad att få stanna kvar, barnmorskan tyckte jag skulle åka hem och vila. Jag ville inte eftersom jag va rädd för att det skulle vara fullt när vi skulle in igen, dom lovade dock att hålla en plats, jag gick motvilligt med på att åka hem då barnmorskan kommer in och säger att jag ska ingenstans, hon hade tydligen inte klart för sig att jag var omföderska.

 

Vi går ner för att hämta våra grejer ibilen men bestämmer oss för att ta en promenad runt om sjukhuset, ville att det skulle komma igång. Men usch vad trött jag kände mig. Var väl ute en timma och gick, stötte på Mattias chef och stod och snackade en stund med honom.

 

Kom väl tillbaka vid kvart i tolv, la lig tillrätta för att vila, var tvungen och vända på mig och ställde mig, la mig igen och då började värkarna.

-Har du värkar, Säger Mattias?

-Japp, säger jag och andas vidare.

 

Ringer på klockan och berättar som det e. KOmmer inte ihåg efter hur lång tid men bad dom relativt snabbt sätta på lustgasen. Värkarna blev tätare och längre hela tiden, det var likadant med Sam. Man han liksom knappt slappna av innan det var dax för nästa, dom var värre denna gång tykcte jag- visste ju liksom att jag måste genom detta för att få bebis. Med Sam då hade man ju liksom ingen aning om vad som väntade mig.

 

Mitt mantra genom denna förlossning var:

-Ni får snitta mig jag orkar inte!! Shit jag var helt slut och ont som fan gjorde det.

Mattias kunde inte heller göra nått, massage av ryggslutet gjorde bara det värre- med Sam så var just det som gjorde underverk, han satt i stället i sackosäcke åt kexchoklad och facebookade om förlossningen. ;P.

 

Vid tre snåret kom dom in och kollade hur mycket jag var öppen.

-3,5cm.

-3,5cm skrek jag, då vill jag fan ha Epidural!!!!

-Jag misstänkte det sa barnmorskan.

 

Dom satt dropp och förberedde mig. Fick i efterhand veta att jag egentligen bara var öppen 1 cm.

Narkostanten kom och jag sa till henne att EDA is the shit, allt var the shit. Hon fattade ingenting av mitt svammel. ;P

EDA:n var grym den tog kan jag säga, tog bort det onda, bara själva trycket nedåt var kvar med det var ok.

 

Fick väl vila ca 2 timmar vilket gjorde underverk!!!

Vid en sisådär kvart över sex på morgonen så kom barnmorskan in och slog sig ner i stolen och sa att hon var trött, lyllos dig du går ju hem vid sju.

-Just det du e öppen 10 cm nu, ska vi avsluta detta innan jag går?

-Om du lovar att det inte tar mer än en kvart!?

-Närå sa hon.

 

Var rädd att dom skulle ta bort lustgasen under krystningarna men den fick jag ha kvar, vet dock ej om den var på .

15-20 min krystade jag efter dom satt igång droppet, var liksom med under krystningarna, kände som att sitta på muggen. :) Hur coolt som helst. Dom frågade även denna gång om jag ville känna huvudet?

-Nej för fan!! Satsade järnet då jag visste att bara huvudet var ute så e det ju klart, kroppen glider ju bara ut.

 

06.45 kom han ut, våran lilla älskade kille Milo som han ska heta!!

3145 gram och 48 cm lång och alldeles perfekt!

 

Återhämtade mig mycket snabbare denna gång, var hur pigg som helst efteråt medans Mattias och Milo däckade. Undrar vem som fött barn egentligen? ;)

 

Kunde inte kissa efteråt denna gången heller, dom fick tappa mig igen 1,2 liter vart det!

Behövde inte sitta på taggtråd efteråt och bajsningen kom igång direkt. :)

 

Slutet gått allting gått!!

Mina älskade killar

Japp man e ju ensam tjej i denna familj och omgiven och snyggingar. :)
Har 3 killar här hemma som jag älskar över allt annat, Mattias, Sam och Milo!!!

Bjuder är på lite bilder från nu i sommar. :)


Mys med stora gos!!


Än e man inte för stor för pussar, tur för mig!!! :)


Så vaken.                                      Äter på Donken med Sam


Sam hålla Milo


Har inte så många bilder på oss två, så himla fint kort!!!


Farao!                                           Avslappnad!


Min snygging till höger!  Andreas till vänster, det E han till höger som e min älskling så inga oklarheter uppstår. :P

RSS 2.0