Halloween

De e tydligen halloween i helgen, lär mig aldrig vilken helg det är. :)

Hasta i alla fall runt på stan och letade kläder åt kidsen så dom kunde köra lite "trick or treat".

Dom e lite svåra att fota nu för tiden, dom har liksom ingen ro att stå stilla

Hoppas några blev ok att se.

Ursäkta det förra inlägget som blev totalt ihop skrivet datan fattade inte hur man delade in i stycken tydligen.


Whistleblower

Efter att ha sett filmen igår mår jag fanimej illa. Diplomatisk immunitet my ass!!!! Fan heller att det ska finnas! Har faktiskt inte tänkt att hjälparbetare kan syssla med detta- människohandel. Visst fattar jag att det förekommer i krig bland soldater och så, våltäkter och lynchningar med att FN håller på med sån skit och inte kan straffas för det då har det gått för långt! Alla ska banne mig vara lika in för lagen, OAVSETT VEM man är, fattig som rik, kung eller whatever, alla ska sona för sitt/sina brott- ALLA!! Detta var bara på film men det kändes ända in i benmärgen vad dessa tjejer gick igenom, daglig våldtäkt med löften om frihet så fort skulden var avbetald. Grym film men skitbra, verklighetsbaserad! Det skrämmer skiten ur en!

Kvällens film och M:s goda mat

M e grym på sin wok! Kyckling, röd paprika, rödlök och broccoli. I med sota och teriyaki sås och lite kryddor. Servera med ris, svinigt gott e det!

Kvällens film ser ni längre ner (tror jag)


Härmapa

Sam tycker det e väldigt roligt att skriva sitt namn just nu och att lägga sitt namn med utklippta bokstäver, så härom kvällen skrev M sams namn och klippte ut bokstav för bokstav så han kunde "skriva" sitt namn om och om igen.
I morse gjorde Sam likadant :


Går mot sitt slut

Milo vaknade kvart i åtta i morse och när vi bytte blöja på honom så var den torr, efter en hel natt!!!! :)))
Börjar se ljuset i tunneln :)


Innebandyhäng

I helgen var vi och kollade M s match, killarna var så fina i sina one piece, fejk men vem bryr dig?
Killarna roade på olika vis:
Sam städade och milo lekte med bilar.


Knatteskutt

Sam går på gympa varje måndag och vi brukar haka på dit. Milo älskar att vara där!
Han blir skitsur när vi måste gå.


Kyrklig lek

Var till kyrkis idag, kidsen och jag älskar det. Stort utrymme att leka på, nya leksaker, sång och lunch. Kan ju inte va fel liksom.


I söndags

Ute på gården i söndags hängde vi lite när det va så fint väder, gäller att passa på :).


Kollar film

Sam e och leker hos tjejerna, Milo ja han kollar på toy story på paddan :)


Innebandy i Flen

Jag och kidsen hakade på M till Flen idag för att kolla när de spelade. M fick två ass och blev även utvisad, han va on fire today.

Paddorna visar sig åter igen vara en väl investering få man kan roa dom små på vägen hem :)

Idag e det bröstens hälso dag, blir så när man översätter det rakt av, så dagen till öra har jag givetvis haft nått rosa på mig .:)

Nu hem och softa!


Filmkväll

Onsdagskvällar e kvällar då jag och älsklingen försöker ha en mysig filmkväll. Funkar inte alltid, men en kväll i veckan åtminstone när vi myser och kanske svullar lite ;).

Igår såg vi denna film:



Bra film som får en att uppskatta hur bra man verkligen har det och vilken lyx man egentligen lever i.

Kul att det går så bra för familjen Skarsgård också :).


Rosa på Mekonomen

Vi skulle serva bilen, för länge sen egentligen men när vi satt på MAX härom dagen så så M att vi skulle boka service på Mekonomen tvärs över . Sagt och gjort så blev det, och 200 av service avgiften skänker dom till bröstcancer fonden!

Nytta med nytta blev det denna gång!!
Så klockrent, alla kan bidra med nått!!


Seminarium

Idag fick jag se bilder på barnpornografi!

Det va som att få en jävla spark i magen!! Detta var ändå inte de "värsta" bilderna. Detta är vad en del personer inom polisen jobbar med VARJE dag, VARJE jävla dag och det är inget mot vad dessa barn är med om. Om det är så en gång i livet eller varje dag i sitt barn liv.

Jag har varit på seminarium idag, ett seminarium om sexuella övergrepp på barn, anordnat av föreningen Barnkraft. Två fantastiska systrar som arbetar mot sexuella övergrepp på barn, att lära barn rätten till sin egna kropp.

Detta är ett rikt jävligt pestigt ämne som man bara vill fly från, även jag. MEN vem ska då orka lyssna och höra på dessa barn och dessa grymheter??? Lyssna e inget mot vad barnen har upplevt och upplever, kanske dagligen.

Våga lyssna på barnen hur jävla jobbigt det än är!!! Vi vuxna är skyldiga barnen det!!

Gå gärna in på Barnkrafts hemsida, alla kan bidra med nått!!

Tack för att ni läst detta!!

/Carina

Mamma vet du vad??

Så börjar sam ofta sina meningar just nu.

-Jag älskar dig!!!
Fina fina Sam, jag älskar dig med!!!!

Han har blivit riktig mammig den senaste veckan efter ha varit pappig i typ 4 år. M e helt knäckt ha ha ;)

Yr omkring bland alla löv på väg till kyrkis.


Känner ni nån på kortet?

Killen e lite ansträngd, springer rätt långt bak, hänger liksom inte riktigt med ;)


Fina höst!!

Vilka fina kanon dagar vi haft, tyvärr har jag ju legat sjuk dåra och idag va ju vädret sisådär. På sin plats kanske med tanke på Steve Jobs bortgång :(.

Han liksom ingen aning om vem snubben va förrän typ i juli eller nått. Men sorgligt som bara den, M :s idol så han tyckte det var jättetrist!

Hur som haver var det riktigt tungt att jobba idag, helt slut och ingen ork, matlusten var inte heller på topp direkt men det tar sig ;).

Tjing på er!


Mitt nya fina fodral

Detta fina fodral till min "padda" tvingade jag M att köpa till mig sist han va nere i Göteborg.

Fint va?!


Testing,testing

Äntligen en app!!! Nu kanske det blir lite mera inlägg från min sida, har verkligen inte haft nån lust att blogga när det inte funkar att göra det via iphone eller "paddan".

Vabbade för milo i måndags då han va het som en lite kamin. Men så natten mot tisdag vaknade jag med en konstig känsla i magen. Illamående!!!! Fy fan hatar verkligen magsjuka! Lyckades hålla mig i 4 timmar, vette fan om jag kan kalla det prestation man vill ju bara bli av med skiten. Sagt och gjort M fick vabba istället medans jag va sjuk. Men så igår eftermiddag började han känna sig konstig, fan en mardröm att båda e utslagna med ett frisksjukt barn och en till som ska hämtas. Men på nått vis lyckades vi få dom i säng med de få resursern vi gått i oss. Var livrädd för att nån av kidsen skulle vakna i natt och spy. Idag känner jag att jag typ skulle kunna kuta en mara mot igår.

Så med detta hoppas jag att jag ska bli en mer flitig bloggare igen ;)

Jalla hejdå!


RSS 2.0