Walking

E ju känd för att inte blogga så jättemycet men dock snäppet bättre än Mattias i alla fall. ;) Så Därför kommer detta inlägg ett par dar efter.
Min lilla älskling stod och höll i mig när vi var ute i fredags och plötsligt så släpper han och går iväg själv 10-15 skitcoolt!

My baby is walking!! Han växer upp alldeles för fort ju.

Sol, sol kära sol

Me löööve you, satt ute och solade igår och ska ut nu en stund, så jäkla najs!!!.
SEn blir det att hämta släp i New mill och sen off till Nyköping för att celebrera Johanna, självklart så ska vi hämta upp plutten på vägen. Saknar honom ju!
Ikväll blir det simning igen och sen massage för min del, en klart najs dag !!

Sol kära sol ål dej kvar i sommar vi gillar dej!

Sopgubben

Vår kära lilla son e verkligen en liten snubbe med sinne för detaljer.
Han kryper gärna omkring under bordet och plockar i sig smulor i stället för ett nytt fräscht kex. Stenar och löv slinker också in.

Idag va vi på Torekällberget en sväng, var tvungen att byta på honom där och sen medans jag kissade så ställde jag honom mot sin vagn, såg bara att han sträckte sig efter nått på golvet och sen snabbt in med det i  munnen och jah högg direkt- ett gammalt tuggummi fick sopgubben tag på- USCH!!

Men mamma älskar dej ändå!!

Så nöjd

Ja nu har jag och mamma rötj upp i vårat land och planterat lite nytt.
Potatis, dill, sallad, solrosor, lutört och så hade jag smultron och tomater sen tidigare får bara hoppas att allt tar sig nu. Gräs har vi komplenterat upp också där det behövs. Vattnat varje kväll har jag gjort med min lilla kanna och känt mig så nöjd- som en liten hemmafru. :)

Hoppas nu bara att pottisarna tar sig till midsommar.

Produktiv morgon

Gick upp för 50 min sen och på den tiden har jag hunnit koka ägg till frukosten, bakat sockerkaka (som nu står i ugnen och luktar delicious!) och startat en tvättmaskin.

Jag vill ha en medalj! :)

Tanken e sen att mor min ska komma hit så vi kan fixa till lite här utanför, får väl se hur det blir med det med tanke på vädret.

HA en skön 1:a maj!

RSS 2.0