Nossa och bebis

Ligger och lyssnar på låten Nossa, kan jag varmt rekommendera! Man vill upp och dansa :)), samtidigt rullar nyheten om ny tronarvinge i bakgrunden. Såå värda e dom denna lilla sessa!

Solen lyser och halsen e på bättringsvägen också! :))

Have à najs day!!


Kul i hög

Kidsen har börjat stanna och leka i snöhögarna på väg hem från dagis, supernajs jue!!


På bättringsvägen

Äntligen idag verkar Sam piggare, nyss hade han 37,7 och han sitter upp och ritar.

Vilken pärs och va risig han har varit. Öronen har runnit med var och blod efter öroninflammation som det verkar ha varit. Grejen e att han har klagat på ont i örat 1 gång- 1 gång bara och sen Inge mer med det. Sen kom febern. Vi hade ingen clue liksom. I tisdags åkte vi till Astrids och Sam och M var borta i 10 timmar!
Igår va vi till närakuten och först där känns det som man fick mer bekräftat att öronen såg röda och dassiga ut. Började även med kåvepenin igår, fan vilken fight det e att få i honom det. För att inte tala om att få i honom käk, det e svårt nog som det e när han e frisk men nu e det stört omöjligt. Ger honom allt onyttigt man kan komma på bara för att han ska fetta på sig.

Sa till Mattias igår att skulle han säga att han va sugen på kött mitt i natten skulle jag banne mig köpa en gris, även om han sen när han väl fått den säga att han inte ville ha den längre, men bara höra han be om mat skulle glädja mig. Alla ni som har mat och sovglada barn, var glada för det!!!!!

Skillnad på samma unge;


Jul och lucia 2011

Drar en liten bildkavalkad från jul och lucia, sitter så himla sälla vid min data numera utan bloggar jag så blir det från telefonen eller "paddan". Så här kommer det:


Svårfotade tillsammans.


PepparkaksMilo


TomteSam.


Sam vade at töppna sitt största paket- en snowracer.


Milo gick på pappret med Buzz och fick en onepiece som morgonpaket.


Farmorbesök på morgonen med..


..faster Johanna.


Lite lek.


Sam fick tända tomtebloss för första gången.


Vårat svinigt goda julbord!!!


Förväntansfull Milo..


..och Sam.


Tomtedax!!


Fasinerad.


Sam inte feg han inte , han hjäpte til.


Paketöppning.


Kollar lite film.

See you next year!

Mina nya skor

Jag min klant glömde kvar mina skir i bollhallen förra tisdagen efter cirkelträningen. Upptäckte inte det förrän i torsdags. Åkte dit igår och då va de givetvis borta. Nån fattig krake hade snott min svettiga skor-fattigt!!!

Detta e fina nya, fina, sköna pjuck:


Sjukling

Fina Sam e sjuk. Har feber som pendlar mellan 39-40,3. Hostar och snorar. Sen i fredags har det hållit på. Nu har han fått Alvedon och så ska han få duscha, sitta upp ca en timme så får vi se sen.

Har nog inte sett honom så risig nån gång den lilla spenan.


Snölek

Det e ett himla nej nej, nej när kläder ska på och vi ska hem från dagis. Men väl hemma de senaste dagarna har dom velat vara kvar ute och jag ska springa med dom i pulkorna-najs!


RSS 2.0