Nap

Min sista lediga dag idag.
Tanken var att jag skulle få en massa gjort men har nu i stället egat och sovit i 1 och en halv timme å soffan- så jäkla skönt!!! Ska strax leta mig ner på stan för lite välförtjänt lunch. ;)

Kreta 2008

Japp så var semestern över lite trist men snart blir det förhoppningsvis mysig vinter och jul,

Vi hade det så najs på Kreta, der var där vi hamnade på vår sista minuten resa, halvpension, barnpooler och lekplats-vår egna lilla semesterbubbla.

Sam har dock varit lite förkyld oc hade feber ett par dar och knepig att äta med, men skyller på sjukdom och värme. HAn har annars varit GRYM! Duktig som bara den på planet ner och hem, struttat omkring och softat, lekt och gosat med katterna och tillslut vågat åka rutchkana själv. Vi e mäkta stolta.

Här kommmer lite kort från Kreta:



Går själv med sin hyrvagn.


Leker i poolen


Mys efter bad


I lekslottet


Softar med pappa


Såå sjuk


Plockar oliver


Myser med en av alla katterna

Får se var det bär av nästa gång. :)

Kan själv




"The kid" svepte ett helt glas med vatten med sugrör ha ha, mammas duktiga kille!

I rutchkanan

   
Kaxig på toppen.                                          Kollar läget först.


 
På väg..                                                       .. men fegar i sista sekunden

20 frågor med Sam

Vi brukar fråga Sam hur många frågor som helst om dan:
-Vad säger bilen?
-Var e lampan?
-Var är flygplanet?

OSV osv

Idag frågade jag som vanligt en massa frågor:

-E mamma söt?
(TYstnad)
-E pappa söt?
-Mmm


-E mamma dum?
-Mmm
-E pappa dum?
(Tystnad)

-Får mamma en puss?
(En hand i nyllet= flytta på dej)
Och då frågar Mattias:
-Får pappa en puss?
Och unger ger honom en massa pussar med ögonkontakt, inga sådana till mig minsann.


Den lilla älskade skitungen, en riktig liten pappagris just nu. :)

Hyss i köket

Försöker nå kranen.

Hänger desperat över kanten (mamma har hjärtat i halsgropen)

OBS! Han hämtar stolen själv och klättrar upp, det är inget stunttrick och jag rekommenderar er ej att göra detta själva.

Grimas



En liten grimas mot dagis fönstret, han gjorde massa sköna miner med min mobilkamera e ju så seg så dom lyckades jag ej fånga. :(

Sam och sin väska

    
Här kollar han runt vad han ska köpa. Kollar om plånboken e med.                    Vilar lite, ansträngade att shoppa.

Puss

Mattias frågade Sam härom dagen:

-Får mamma en puss? (vi frågar iof fråga det en sisådär 20 000 ggr om dagen)
- Nä


Hopp så var det med det

Jag målar

Jag målar, jag målar med tjockt och med tunt...

Ja shit vad jg och Mattias har varit duktiga idag, målat insidan av ytterdörren och målat trappen för tredje gången, e fan helt slut. Det blir hursomhaver as- snyggt!!!

Nu e det bara resten av huset som ska färgläggas, frågan e ,e i vilka färger??

Shit nu hägrar sängen, har en känsla av att Herr Sam kommer vakna i ottan. :p

Natti

I sin nya mössa och med ryggsäck


Det finns inget dåligt väder..

   

Så söt i sina förstora kläder.

Mammas blöjkille

Lite lagom irriterad när vi satt en blöja på hans huvud. :)


Traintrip

Förra onsdagen bar det av till Malmö för oss 3. Det gick kanon att åka med Sam! Fick honom att sova lite på tåget och sen gick vi runt lite och kollade på folk med honom, lite lurre på det så var vi nästan framme. HAn han flörta lite med ett par tjejer också :)

1.a dan så tog vi oss till vandrarhemmet och sen kollade vi runt lite, blev rekommenderade att äta vid Möllevångstorget (tror det hette så) och där hittade vi ett ställe, Sam knallade runt och bekantade sig och flörtade runt ha ha. Hem och la honom och det gick ju kanon.

Nästa dag så fick vi sova till 8.15, länge sen vi fick det. :) Vädret var väl sisådär men vi hade i alla fall uppehåll. Äkta mig och Mattias att gå hur långt som helst för lite frulla, vi kollar aldrig vad som finns runt knuten- kassa vi e.
Dan tillbringade vi mests på Akademibokhandeln, gick till en park men det var för kallt och blåsigt. Träffae Fille lite senare och fikade med henne innan vi tog bussen ut till förorten där hon bor. Mattias hjälpte till med att fixa lite med hennes data och tv. SEn åkte vi in till satn igen för lite middag med Rikard och Maria, det va great att träffa dom igen!

Fredag morgon var vi uppe i ottan för att ta tåget till Göteborg och David och Lotta, tåget avgick 6.45- hua. Men det gick det med. SAm det lilla skiten tack för att vi fick sova på tåget!!!
Klev och där fick Sam eröm för sin Göteborgströja han hade på sig- fick självklart den av david och Lotta när han döptes. Mötte upp D för lunch, åt skitgod buffe. Sam det lilla skiten däckade på vägen till spårvagnen, sov hela vägen hem till dom. Där däckade vi på soffan och han fortsatte att knoppa-lyx!!!
När David sen kom hem gick vi till en lekpark och va där en stund innan det var dax att bege sej till affären för att shoppa tacos, där mötte vi även upp Lotta.

På lördagen blev vi bjudna på Universeum av D och L, det e ett slags tomtits/akvarium/ zoo hur coolt som helst och Sam verkade gilla det. Därifrån tog dom oss till resurangen där L jobbade förut, hur gott käk som helst. PÅ kvällen så mös vi bara.

PÅ sönadgen så landade vi oss livande familjen Stuchly alias Lars och Emily. Där stannade vi också i 2 nätter, blev även här bortskämda med frulla och gott käk. Fick stryk i TP, dock med en BLÅ fråga. :)

Slutet gott allting gott.

Fredag nästa vecka bär det av till GREECE!!!!!!!!!!

Skön kille

I morse när vi kom ner till vardagsrummet så låg vår spalje på golvet eftersom vi målat den kvällen innan och då säger han:

-OOj, titta!  (med förvånad röst dessutom, hur skön som helst)

Älskar dej gos!!

Holiday-yeah

Japp då har man börjat sin holiday (så internationell man e då). Tanken med denna dag var att Sam skulle vara på ais till två och då skulle vi hina måla lite. Tji fick jag,redan efter 2 timmar ringer dom och säger att han varit gnällig och sen somnat i frökens knä- kan vi komma och hämta honom? Sagt och gjort bara dumpa penseln, när vi kom dit hade han powernapat och satt och krubba lurre och vi möttes av en glad lite skit. Jaha tänkte vi denna kille var det ju inget fel på fastän att han e snorig, lite petiga eller??

Vi drog då till Heron och åt kanongod thai- mmh. SEn drog vi till fjollträsk som KOtten säger och hälsade på honom och Hassan. Vidare hem för att ta emot lite besök, Stensson, Linda och Sams idol Filip. Dom lekete jättefint ihop. :)

Nu har vi målat trappräcken och spaljen snart klara med trappen och shit vad vi blir nöjda, bara resetn kvar. :)


Ciao

RSS 2.0