Kär bror..

...har många namn, eller två i alla fall.
Jag pratar om Milo, när han började prata så kallade han Sam för "paff" (man drar liksom ut på effet, hur man nu gör det :), men nu i på midsommarafton så sa han plötsligt "ham". :)) Fick honom dock att ljuda Sam på kvällen och då blev det helt rätt-coolt!


Midsommar 2012

För tredje året i rad körde vi firandet med Stensson/Nordholm :)).

Lite annorlunda blev det dock i år, vi körde nämligen lunchen här hos oss med massa smaskens som vanligt till en strålande sol.

Vidare upp till torekällberget för dans, där va det inte ens kul i år för det va smackat med folk. Vi kollade lite getter och drack lite dricka och sen drog vi oss hemåt för att hämta bilen.

Sen blev det avfärd mot Perdagen för middag hos Stensson/ Nordholm, grillat givetvis :)).

Kidsen lekte, Sam hånglade med granntjejen och vi avslutade kvällen med solsidan i soffan.

Just ja, vi började ju dagen kanon med att Sam lärde dig cykla, han hämtade bara din cykel och drog, grannkillen gjorde likadant på samma dag. :)))


26/5 - nappinlämning- check!

Så för snart exakt en månad var det dax för min milo att lämna napparna till kattungarna på Skansen.
Första gången vi nämnde det sa han nej och när man sen frågade honom vad han skulle sova med istället sa han:
- Napparna!!

Men veckan innan hetstjatade vi om att på lördag skulle vi lämna napparna och tillslut fattade han väl och det va liksom lugnt, men jag fasade i hemlighet.

Planen va att vi skulle kolla runt lite först, äta och sen skulle han få sova med dom en sista gång. Alla napparna i ihop knutna så han växlade friskt mellan alla nappar. :)) . Planen sprack med en gång, ungen domnade då fort vi klev av färjan och sov på i timmar. Vi åt och åkte karuseller så länge.

Så vaknade då han och vi åkte lite till och sen sa jag bara att nu är det dax.
Jättefint va det på nya lilla Skansen, fasade lite för att det bara skulle vara stora katter dom sist, men hade tur det fanns kattungar. :))
Smackat med folk var det dom stod och kollade, jag vart lite lätt stressad, ville han milo verkligen skulle få lite lugn och ro och kolla in ungarna och var napparna skulle stoppas. Nackdelen är att när milo stoppat in napparna, som gick kanonbra!, då såg han aldrig att dom åkte ner i tunnan hos dom då det va en vägg i mellan. Men han köpte allt.

Tog väl en kvart så frågade han efter nappen, och jag tänkte det kommer gå åt skogen på tåget hem , vid vattning allt.
Han har frågat efter nappen första veckan varje kväll och så med nöjt sig med sin nalle. Andra kvällen va han ledsen en stund och första vilan på dagis med sen e det lugnt. Han frågar mer nu bara för att få berätta var dom är liksom. Min duktiga fina kille, du klarade det!!
Bilder på sista kvällen med nappen och på tågresan upp:


Medusas

Mattias och min favvo restaurang har börjat med lunchservering, svinigt gott är det också :p.
79 kr för god mat och vatten tycker jag e helt ok, eller vad säger ni om dessa finingar!?


RSS 2.0