Traintrip

Förra onsdagen bar det av till Malmö för oss 3. Det gick kanon att åka med Sam! Fick honom att sova lite på tåget och sen gick vi runt lite och kollade på folk med honom, lite lurre på det så var vi nästan framme. HAn han flörta lite med ett par tjejer också :)

1.a dan så tog vi oss till vandrarhemmet och sen kollade vi runt lite, blev rekommenderade att äta vid Möllevångstorget (tror det hette så) och där hittade vi ett ställe, Sam knallade runt och bekantade sig och flörtade runt ha ha. Hem och la honom och det gick ju kanon.

Nästa dag så fick vi sova till 8.15, länge sen vi fick det. :) Vädret var väl sisådär men vi hade i alla fall uppehåll. Äkta mig och Mattias att gå hur långt som helst för lite frulla, vi kollar aldrig vad som finns runt knuten- kassa vi e.
Dan tillbringade vi mests på Akademibokhandeln, gick till en park men det var för kallt och blåsigt. Träffae Fille lite senare och fikade med henne innan vi tog bussen ut till förorten där hon bor. Mattias hjälpte till med att fixa lite med hennes data och tv. SEn åkte vi in till satn igen för lite middag med Rikard och Maria, det va great att träffa dom igen!

Fredag morgon var vi uppe i ottan för att ta tåget till Göteborg och David och Lotta, tåget avgick 6.45- hua. Men det gick det med. SAm det lilla skiten tack för att vi fick sova på tåget!!!
Klev och där fick Sam eröm för sin Göteborgströja han hade på sig- fick självklart den av david och Lotta när han döptes. Mötte upp D för lunch, åt skitgod buffe. Sam det lilla skiten däckade på vägen till spårvagnen, sov hela vägen hem till dom. Där däckade vi på soffan och han fortsatte att knoppa-lyx!!!
När David sen kom hem gick vi till en lekpark och va där en stund innan det var dax att bege sej till affären för att shoppa tacos, där mötte vi även upp Lotta.

På lördagen blev vi bjudna på Universeum av D och L, det e ett slags tomtits/akvarium/ zoo hur coolt som helst och Sam verkade gilla det. Därifrån tog dom oss till resurangen där L jobbade förut, hur gott käk som helst. PÅ kvällen så mös vi bara.

PÅ sönadgen så landade vi oss livande familjen Stuchly alias Lars och Emily. Där stannade vi också i 2 nätter, blev även här bortskämda med frulla och gott käk. Fick stryk i TP, dock med en BLÅ fråga. :)

Slutet gott allting gott.

Fredag nästa vecka bär det av till GREECE!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0