Älskar där vi bor

Det e så najs att bo i ett radhus område.

Man kan släppa ut kidsen och bara sitta utanför och kolla när dom leker, det finns massa kids i Sams ålder och nästan alltid e det nån som e ute. :)
Eller man kan vara på sin baksida och grilla eller bada i poolen, det e ingen trafik och man har lite kolla på varandra och så men ändå när till satn om man vill.

Igår var det kanon väder, vi var ute hela dan förutom under vila och mat. Vi lekte med Sam och de andra barnen- eller satt och kollade på när dom åkte bil, tittade på när M klippte gräset och på morgonen så badade Sam i poolen- med andra ord vi älskar där vi bor!!!!

I dag har det varit pissväder, men man kreverar ju om man ska sitta inne hela dagen med en 2-åring som dessutom säger-GÅ UT!
Bara till att sätta på sig stövlar och regnjacka och knalla ut. Hur skönt som helst när man väl tagit sig ut- tack Sam för att du kräver att få gå ut!! Vi gick i skogen här utanför, värsta äventyret för den lilla mannen. Högt gräs, buskra och snår och berg, allt funkar att gå på och igenom, ju krångligare desto bättre. :)

Skönt det e med semester oavsett väder, det finns verkligen inget dåligt väder bara dåliga kläder- speciellt för ett preggo som mig. ;)

I morgon e det farmor som gäller för Sam, kommer att sakna honom som attan, men åh vad kul han har det där!!

Ha en skön helg!!

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0