Var bor vi egentligen??

Just nu med badrumsrenovering som pågår så bor vi i påsar och hos mamma. Inte mycket vi e hemma. Saknar nästan att dra igång en tvättmaskin och laga mat hemma tills Mattias kommer hem. Inte långt kvar nu.

Mycke häng hos mamma efter dagis och dagisfria dagar, så tack snälla underbara mamma för att du hyser in oss, lagar jättegod mat och leker med barnen!

Badrummet tar sig, golv och nästan alla väggar e snart klara, badkaret kommer på fredag. Tvättmaskinen och toaletten står i hallen och förgyller den. :P

Folk har frågat hur vi orkar fixa med detta nu när vi har småbarn och ibland undrar jag också det speciellt när man kånkar med barn fram och tillbaka till dagis, in och ut ur bilen, på och av med kläder på 3 personer och allt annat där till som ska med. Kan säga att det känns i ryggen. :)

Men faktiskt om man bortser från det så det lugnt, jag har dammsugit hall, trapp och utanför badrummet varje dag ( tänkte på svärmor då för så gjorde hon när dom fixade sitt badrum) och Joni har varit grym han har städat efter sig varje dag och hållit det snyggt efter sig varje dag. Tack!

Det ska bli så spännade att se det färdiga resultatet.

Nu ska jag äta semla!

Kommentarer
Postat av: Sara

10 februari, SÖdertäljeloppet på skidor! Kvällstid så Mattias får passa barnen va?

www.sodertaljeloppet.se

2010-01-27 @ 20:55:12
URL: http://lillamimsan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0