Firar 10 år med M i helgen...börjar med..

Den 10/3 har jag och Mattias varit tillsammans i tio år, det e ju hur länge som helst ju.
Efter att ha kännt varandra i ca 3 eckor så raggade han upp mig på Avenyn här i stan och sen dessa har vi varit ihop.:)

Så igår så skulle vi lämna ungarna i Nyköping hos farmor för att bara kunna mysa nu i helgen och SOOOVAAA.
Nåväl, vi kom ut på motorvägen och var nästan framme vid Järnaavfarten när motorn började låta jättekonstigt. Femans växel i och arten sjönk av sig själv från 100 ner till 60 och bara fortsatte. Som tur va kom vi av motorvägen och hann in på en sån där Clean car tvätt. Vi vågade fan inte starta bilen igen. Ringde service för vi har en sån där mobilitetsgaranti. Som tur va så var det en verkstad som fanns i närheten som fixar Skodabilar.

Ur med barn ur bilen och så gick vi till verkstaden, pappa kom för att kunna köra oss in till stan med ungar och packning till vår fina lånebil.

Från det att bilen klappade ihop till att vi satt i en ny tog det ca 2 timmar, på en fredag, med två barn. Tack finanskrisen!!!! Hade  det inte vart för den så hade jag förmodligen varit själv på väg till Nyköping, fått panik och flippat totalt. Nu hade jag 2 scanialediga män som fixade allt, pappa och Mattias!!!!

KOm så slutligen dit, lastade av allt igen, drog vidare till heron där vi krubbade på Oleareys och såg sen Shutter Island, rätt bra men förvirrande. Sen hem och SOOVAAA!
Sov till tjugo över tio. :))))))

Planen för idag är softa och sen ska vi gå på Golden Hits, ska bli fett najs!!!!!

Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0